Svarta Kattens Handelshus utsatt för stöld

Ja hittar du ingen annanstans att skriva någonting om medlemmar och företeelser kan du skriva här. Lite off-topic alltså.

Svarta Kattens Handelshus utsatt för stöld

Inläggav Daniel G » 16 augusti 2011, 10:41

Saxat från facebook:

"Svarta Kattens Handelshus
Natten mellan onsdag 9/8 och torsdag 10/8 (under Medeltidsveckan) hade vi ett inbrott i butiken i Solna. Alla i butiken kvarvarande blankvapen (svärd, dolkar, handsmidd kniv mm), hjälmar och plåtrustningsdelar stals, samt ringbrynjehuvor, ringbrynja på bit och en blå/röd gambeson. (forts följer)
19 hours ago
Svarta Kattens Handelshus Jag kommer att göra en FB-grupp och lägga upp all information samt bilder där så att de som vill kan hjälpa till att hålla ögonen öppna. Specifika tips om leder till sakernas återbördande eller brottslingarna identifierande belönas efter förtjänst, så nu har ni alla en chans att ingå i Svarta Kattens beryktade underrättelsetjänst. :-)

Lagen om godtroförvärv är borttagen, så om grejorna dyker upp någonstans (Tradera, Blocket, på något lajv etc) kommer jag att kunna få tillbaka dem. Nu visar vi de jävlarna att det inte är lönt att stjäla den här typen av prylar och tro att de ska kunna sälja dem!"
Daniel G
 
Inlägg: 138
Blev medlem: 6 oktober 2003, 13:03
Ort: Sweden

Återgå till Diverse skvallerVilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group • Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2012
Theme created by StylerBB.net