Sida 1 av 1

Version på engelska

InläggPostat: 31 juli 2007, 13:51
av Vendel
Har den gamla engelska versionen av dräktsidan försvunnit?

Alla de gamla länkerna verkar döda.

InläggPostat: 1 augusti 2007, 10:50
av Edvin
Det hände väl i samma veva som alla andra url:ar gjordes om? Dåligt var det, nu kan man inte googla efter grejer på HV längre. Jag tror kanske att den engelska finns länkad från den svenska sidan med dräkterna?

InläggPostat: 1 augusti 2007, 11:51
av Admin
Tyvärr finns inte något av det engelska materialet uppe just nu.

InläggPostat: 1 augusti 2007, 14:59
av Vendel
Ajdå.

Det är många av våra utländska vänner som gillar sidan och har frågat efter material på engelska.

InläggPostat: 1 augusti 2007, 15:47
av Ny Björn
Just nu har HV tyvärr rätt låg prioritet på museet - Henrik (Admin) jobbar inte här längre, jag själv har mer än för mycket med att gå igenom Stolpes gravfynd och dessutom skall hela myndighetens web migreras nu under hösten. När det är klart och dammet lagt sig så kan det kanske ta sig igen.

/N B

InläggPostat: 1 augusti 2007, 16:21
av Edvin
Det är jäkla synd att HV är så lågpriat, det är en värdefull resurs som står sig bra på nätet även internationellt sett. Synd att det inte går att ta in någon på ett projekt eller så för att styra upp och sköta underhållet. Jag och ett par klasskamrater skrev en kortare presentation av HV när det begav sig på grundutbildningen och det visade sig att det var väldigt uppseendeväckande för många att det överhuvudtaget fanns en sån här resurs.

InläggPostat: 3 augusti 2007, 08:27
av Admin
Skriv ett mail till museichefen (Lars Amréus) och påpeka vikten av att ha ett fungerande HV kvar. Det är den uppmaningen jag kan ge er alla,

/Henrik, admin