Våra tjänster

Vi är ett produktionsbolag. För lajv. En lajvproducents roll går, som vi arbetar, ut på att på bästa sätt styra ett lajvprojekts resurser av arbetstid och pengar så att de ger maximal utdelning i upplevelse, för alla deltagare. Detta inbegriper inte bara att säkerställa en välfungerande produktionsapparat, utan även om det är nödvändigt till exempel genom­förbarhets­säkra lajvets dramaturgi. Vi arbetar både utifrån egna initiativ och i samarbete med andra kreatörer som vill kunna fokusera på det skapande arbetet genom att låta oss ta hand om allt det praktiska.

De som hållit på ett tag med att arrangera lajv vet nämligen hur mycket produktions­arbete det innebär. Vi med. Vi vet också att om produktionen inte sköts rätt blir kvali­teten lidande. Med vår erfarenhet och våra rutiner kan vi se till att det inte blir så.

Vi erbjuder allt från en granskning av drama, budget och tidsplan till komplett projekt­ägarskap där vi står för allt produktions­arbete och tar hela den ekonomiska risken. Har du en bra lajvidé, stor eller liten, som du skulle vilja förverkliga, men känner dig blockerad av att sätta upp en produktions­apparat, hör av dig till oss. Vi kanske kan genomföra projektet tillsammans. Oav­sett om du är en förening, ett företag eller en privatperson.

Lajv är ett perfekt koncept för både personlig utveckling och team building. Genom att gestalta en roll på detta sätt får man möjlighet att under fiktiva former arbeta med sådana sidor som vanligtvis spelar en liten del av ens personlighet. Ett lajv är även perfekt för att skapa en god social atmosfär och gruppkänsla. En tät och munter stämning uppstår garanterat. Då alla har haft olika perspektiv i spelet är efter­snacket en naturlig sak, man vill gärna höra de andra deltagarnas versioner.

I Stockholmsområdet samarbetar vi med den charmiga konferensanläggningen Ljungbergs­gården där vi erbjuder en utmärkt nybörjaranpassad lajvupplevelse under en halvdag + kväll. Scenariot bygger på 70-tals-teveserien "The Persuaders!" ("Snobbar som jobbar" på svenska) och miljön på Ljungbergsgården passar verkligen utmärkt för det ändamålet.

Har ni redan en lokal bestämd brukar det alltid gå att anpassa sig efter det. Har ni önskemål på en viss typ av scenario så går det också bra, men kan ta lite längre tid att från beställning till utförande.